A baleseti, vagyoni és nem vagyoni kárügyintézésekben a kártérítés és biztosítási jogviszonyokban egyedülálló tapasztalattal a közlekedési balesetek károsultjainak képviselete, különös tekintettel a motoros társadalomra, valamint az üzemi balesetekre. 

Miért van ránk szükség?

Közúti balesetek:

Ha sértett:

Eljárunk a rendőrségi nyomozás során az Ön nevében, a büntetőeljárások során szerzett tapasztalatunkkal olyan lényegi kérdésekben, mint az igazságügyi szakértői vélemény kiegészítése, vagy a szembesítés során történő nyilatkozat-tételek segítjük az ügy mielőbbi lezárását. Kétséges esetekben a jogszabályi keretek által biztosított lehetőségeket maximálisan kihasználjuk.   

A károkozó biztosítója felé mi intézzük a teljes folyamatot a kifizetésig, Ön nyugodtan hátradőlhet, a jogszabályok maradéktalan betartatásáról, kárának megtérüléséről mi gondoskodunk. 

Ha okozó:

A közúti balesetek okozásáért járó büntetés években mérhető. A mi feladatunk az eljárásban az, hogy Önnel szemben az eljárást megszüntessék, vagy ha ez nem lehetséges a legkisebb büntetést róják ki Önnel szemben. Az esetek nagy részében pénzbírsággal végződnek ügyeink.

Dr. Dózsa Ernő